pixel

Een Sterke look & feel met

UI/UX Design

Het ontwerp bepaalt de look & feel van een digitaal product en is cruciaal om gebruikers een vertrouwelijk gevoel te bezorgen. Het moet visueel aantrekkelijk zijn en matchen met je huisstijl. Wij ontwerpen met focus op een optimale gebruikerservaring en passen designtrends toe. Daarnaast zijn al onze ontwerpen intuïtief voor de doelgroep en geoptimaliseerd voor alle verschillende apparaten en schermgroottes.

UI/UX Design
UI Design

UI staat voor User Interface, dit is alles wat de gebruiker visueel te zien krijgt en waarmee hij interactie aangaat. Bij UI design ligt de focus op visuele aantrekkelijkheid en een stijlvolle presentatie. Concreet gaat dit over zaken zoals kleuren, componenten, lay-outs, typografie, interacties etc.

UX Design

UX betekent User Experience, waarbij de gebruikerservaring geoptimaliseerd wordt. Hierbij is het belangrijk dat gebruikers intuïtief kunnen navigeren doorheen de website/applicatie en dus snel en eenvoudig hun doelen kunnen bereiken. Hierbij wordt er ook rekening gehouden met de verschillende doelgroepen.

Responsive Design

Er zijn veel verschillende types apparaten met verschillende schermgroottes. Bij het ontwerpen van digitale oplossingen is het tegenwoordig cruciaal om ervoor te zorgen dat het product zich mooi presenteert onafhankelijk van het type apparaat, zonder in te leveren op leesbaarheid en bruikbaarheid. Bovendien zal de meerderheid van de personen jouw website bezoeken via een mobiel apparaat.

Responsive

Bedrijfsidentiteit

Bij het ontwerpen van een digitaal product is het belangrijk om steeds rekening te houden met de bestaande huisstijl, typografie en doelpubliek. Op deze manier krijgen gebruikers een vertrouwelijk en herkenbaar gevoel bij het bezoeken van je website/webapplicatie.

Bedrijfsidentiteit

Voordelen van een professioneel design

Marketing voordeel

Marketing voordeel

Een digitaal product en marketing gaan hand in hand. Een sterk design geeft de gebruiker een duidelijk inzicht in de onderneming en de kwaliteit van de producten/diensten die aangeboden worden.

Aandacht voor details

Aandacht voor details

Als ontwerper ken je de do’s & don’ts van professioneel design en heb je oog voor het kleinste detail. Deze details zorgen voor een krachtige en professionele look & feel.

Innovatief

Innovatief

Wij volgen de laatste designtrends op de voet en passen deze toe op al onze projecten. Op deze manier is jouw onderneming volledig up-to-date volgens de laatste digitale standaarden.

Vertrouwen

Vertrouwen

Wij zorgen ervoor dat al onze ontwerpen perfect matchen met de bedrijfsidentiteit van onze klanten. Dit creëert een vertrouwelijk en herkenbaar gevoel voor al je bezoekers.

Klaar om digitaal te innoveren?

Klik hieronder om vrijblijvend contact op te nemen. Wij komen graag bij je langs om kennis te maken!

Jarne Deschacht