pixel

Onze realisaties

We voorzien onze klanten van een digitale transformatie door het bouwen van moderne en gebruiksvriendelijke producten. Ontdek hier een aantal van onze realisaties.

Website Immoseed
UI/UX Design
Website development
Strapi CMS
Whise CRM

Immoseed

Immoseed is een residentieel vastgoedkantoor gelegen in Oudenburg waar een persoonlijke en transparante aanpak centraal staat. De oude website werd volledig vernieuwd en werd in een hedendaags jasje gestoken.

Website AdenaClean
UI/UX Design
Website development

AdenaClean

AdenaClean staat paraat voor het ontruimen van woningen, afvoeren van werfvuil, stockeren van inboedels en nog zoveel meer. Wij hebben hen voorzien van een aantrekkelijke website om hun nieuwe onderneming te lanceren.

Website Katapult Bekegem
UI/UX Design
Website development
Strapi CMS

Katapult Bekegem

Katapult Bekegem is een van de 6 Belgische katapultclubs. De website was sterk verouderd en werd volledig onder handen genomen en geherstructureerd om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Website Carrosserie Stefaan
UI/UX Design
Website development

Carrosserie Stefaan

Carrosserie Stefaan voert elke herstelling snel en professioneel uit aan een betaalbare prijs. Ze hebben meer dan 30 jaar ervaring in de branche. Wij hebben voor hen een nieuwe website gemaakt om hun onderneming in de kijker te zetten.

Klaar om digitaal te innoveren?

Klik hieronder om vrijblijvend contact op te nemen. Wij komen graag bij je langs om kennis te maken!

Jarne Deschacht